Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ουσιώδης, αλλά δεν παραβλέπει τις παραφωνίες

Ουσιώδης, αλλά δεν παραβλέπει τις παραφωνίες
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 - 14:52

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και εχθρός του τέλειου είναι το… τελειότερο. Εντάξει, υπερβολή, αλλά το πιάνετε το νόημα. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σούπερ, χθες βράδυ, απέναντι στο Βόλο. Σύμφωνοι, μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή του, όπως έκανε στα φιλικά προετοιμασίας. Αλλά είχε ουσία, έπαιξε όσο χρειαζόταν.

Δεν πρέπει να παραβλέπει κανείς, ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δοκιμές, χρησιμοποίησε τους πιο έτοιμους. Είναι λογικό, η ομάδα να εμφανίσει μία σχετική έλλειψη «χημείας» με τις αλλαγές στη σύνθεσή της. Αυτό, με τον χρόνο, θα διορθωθεί και θα βελτιωθεί.

Αμυντικά δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα και ο Πιρόλα και ο Μπιανκόν έδειξαν ότι μπορούν επίσης να τα πάνε καλά, όποτε χρειαστεί. Καταλυτικός ήταν ο Ροντινέι και δείχνει έτοιμος για νέα σεζόν σε υψηλές πτήσεις, αντίθετα ο Ορτέγκα έχει τις ίδιες παθογένειες και ίσως ο «Μέντι» κάνει δεύτερες σκέψεις για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Ο Βάσκος τεχνικός εντόπισε, τι δεν πήγε καλά, με το Βόλο. Και θα το διορθώσει. Όπως, επίσης, κρατά τα θετικά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός του έφτασε στη νίκη και το πρώτο τρίποντο της σεζόν, παρότι δεν εμφανίστηκε ως ο γνωστός… ισοπεδωτικός Ολυμπιακός. Είναι ακόμη η αρχή.

Σιγά-σιγά, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο Θρύλος, στο σύνολό του, όλοι οι παίκτες του δηλαδή, θα πιάσουν τα γνώριμα στάνταρ απόδοσης και θα βρουν την απόλυτη «χημεία» μεταξύ τους, όποια και αν είναι η σύνθεση της ενδεκάδας.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ στη σύνθεση της σκόνταψε στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος παραχωρώντας ισοπαλία στη Μαγιόρκα με 1-1. Στην Αγγλία η πρωταθλήτρια Σίτι πέρασε άντε από την έδρα της Τσέλσι με πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ.