ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Ολυμπιακός: Το έκανε ξανά μετά από 23 χρόνια!

Ολυμπιακός: Το έκανε ξανά μετά από 23 χρόνια!
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 - 14:27

Ο Ολυμπιακός μπήκε «με το δεξί» όπως λέμε, στη φετινή Super League. Απέναντι στο Βόλο έκανε απλώς το αυτονόητο. Νίκησε, με ένα καθαρό 2-0, το οποίο δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Είναι αυτό το… ελάχιστο, το οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει, όταν τίθεται απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα από την Ελλάδα. Το να νικά και καθαρά. O δρόμος για την πρώτη νίκη της σεζόν άνοιξε ο Ροντινέι με ένα ωραίο πλασέ, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα της σεζόν.

Η τελευταία φορά που παίκτης του Ολυμπιακού πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν του πρωταθλήματος ήταν το μακρινό 2001. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2001, ο Θρύλος είχε αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και είχε επικρατήσει με 3-0.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Αντρέας Νινιάδης, πέτυχε κι άλλο ένα γκολ. πρώτο με εκτέλεση φάουλ στο 43’ και το δεύτερο με πέναλτι στο 45’.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετέθεταν για την Κυριακή ή τη Δευτέρα τους αγώνες του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα κι έτσι οι παίκτες του δεν είχαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρωτιά.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ στη σύνθεση της σκόνταψε στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος παραχωρώντας ισοπαλία στη Μαγιόρκα με 1-1. Στην Αγγλία η πρωταθλήτρια Σίτι πέρασε άντε από την έδρα της Τσέλσι με πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ.