Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αποθέωση για Ελ Κααμπί στο Μαρόκο: «Ένας διακεκριμένος σκόρερ»

Αποθέωση για Ελ Κααμπί στο Μαρόκο: «Ένας διακεκριμένος σκόρερ»
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 23:42

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στον οποίο «ποντάρουν» πολλά όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου. Υπογραμμίζεται μάλιστα σε αφρικανικά ρεπορτάζ που εμφανίζονται τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο, πως ήδη ο ανταγωνισμός για μια θέση στο ρόστερ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι του 2026, έχει ξεκινήσει και γίνεται «μάχη» για τους παίκτες που θα είναι σε αυτό.

Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι: «Η θέση για την αιχμή του δόρατος, διακρίνεται από μεγάλο ανταγωνισμό, μεταξύ ταλαντούχων επιθετικών. Ο Ελ Κααμπί είναι ένας εξ αυτών και είναι δυνατός, επιθετικός με πλούσια σωματικά χαρακτηριστικά και διακεκριμένος σκόρερ». Τονίζεται πως στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου, υπάρχουν και άλλα μεγάλα ονόματα στη γραμμή κρούσης, όπως του Γιουσέφ Ελ Νεσίρι που έκανε τη μεταγραφή «βόμβα», αφήνοντας την Σεβίλλη για την ομάδα της Φενέρμπαχτσε του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ελ Κααμπί, μάλιστα, έκανε την επανεμφάνιση του στον αγώνα με τον Βόλο, αφού πέρασε ως αλλαγή του Μπάμπη Κωστούλα στο ημίχρονο και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ενώ φωνάζει και για πέναλτι. Ακόμα και τις δημιουργικές του αρετές έδειξε με τη φάση όπου έβγαλε ασίστ στον Ζέλσον, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε.

Διαβάστε επίσης