Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γκέλα» για τον αιώνιο άτιτλο Παναθηναϊκό!

«Γκέλα» για τον αιώνιο άτιτλο Παναθηναϊκό!
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 22:13

Μετά τον Άγιαξ, ούτε εντός συνόρων δεν είδε χαρά ο Παναθηναϊκός, που ξεκίνησε με το... αριστερό την Stoiximan Super League, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «πράσινοι», φανερά επηρεασμένοι από την... υπερπροσπάθεια, στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς ηττήθηκαν με 1-0 από τους Αρκάδες στο άδειο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, έδειξαν να δυσκολεύονται πολύ, απέναντι στον αντίπαλό τους, από τον οποίο δέχθηκαν 12 τελικές, εκ των οποίων οι τέσσερις στο στόχο (μόλις δύο για τον Παναθηναϊκό).

Το «τριφύλλι» έδειξε ότι πολύ απλά δεν μπορούσε. Κάτι το γκολ του Τετέ που ακυρώθηκε, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ, κάτι η φάση του γκολ. Όλα μαζί πλήγωσαν τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους παίκτες του.

Στο 52ο λεπτό, έχοντας κερδίσει την αποβολή από τον Ζέκα, σε φάουλ εκτός περιοχής, ο Κρεσπί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν, για το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Αστέρα. Γενικότερα, οι «κιτρινομπλέ» τρόμαξαν τους γηπεδούχους, αν αναλογιστούμε και τη φάση του Άνταμ από το πρώτο ημίχρονο και το 18ο λεπτό, όταν αστόχησε εξ επαφής. Η δουλειά φαινόταν και τελικά... έγινε!

Όπως όλα δείχνουν, θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, ενώ για την Ευρώπη «παίζεται». Άλλωστε, είναι λίγο δύσκολο μία ομάδα που χάνει από τον Αστέρ α Τρίπολης να νικήσει την ανεβασμένη Λανς.

Διαβάστε επίσης