Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το MEGA για την προετοιμασία της Κ19 του Ολυμπιακού εν όψει Διηπειρωτικού (video)

Το MEGA για την προετοιμασία της Κ19 του Ολυμπιακού εν όψει Διηπειρωτικού (video)
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 21:48

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα Νέων του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για τον τελικό του διηπειρωτικού κόντρα στη νικήτρια του Copa Libertadores Φλαμένγκο, το Σάββατο ερχόμενο στην Βραζιλία, που θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA στις 22.00.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα Νέων του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για το ταξίδι και την αναμέτρηση με την Φλαμένγκο. Τα εισιτήρια στο θρυλικό «Μαρακανά» εξαντλούνται την στιγμή που η Φλα νίκησε 3 – 2 εκτός έδρας την Γκρέμιο στο προτελευταίο της τεστ πριν τον μεγάλο τελικό.

Ισπανία

Στην Ισπανία, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, όλοι περιμένουν το ντεμπούτο του Εμπαπέ με τη Ρεάλ και στην Πριμέρα.

Η «βασίλισσα» δοκιμάζεται απόψε στη Μαγιόρκα και στη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης κάνουν ήδη απόσβεση για τα λεφτά που έδωσαν για τον Εμπαπέ, αφού οι φανέλες του έχουν κάνει ήδη νέο ρεκόρ πωλήσεων και αναμένεται να ξεπεράσουν εκείνο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τουρκία

Στη Σμύρνη, την ώρα που η φωτιά έκαιγε τα περίχωρα, σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της τοπικής Γκέζτεπε με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς, δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους των γηπεδούχων ενώ προσπαθούσε να πλησιάσει στην εξέδρα των φίλων της ομάδας του.

Διαπιστευμένο άτομο των γηπεδούχων τον έριξε στο έδαφος, ενώ ακολούθησε «βροχή» αντικειμένων από οπαδούς της Γκέζτεπε και διακοπή του αγώνα που τελικά έληξε 2 – 2.

Διαβάστε επίσης