Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός και η «βροντερή δήλωση» του Μπιανκόν για την άμυνα!

Ο Ολυμπιακός και η «βροντερή δήλωση» του Μπιανκόν για την άμυνα!
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 21:05

Η ανασταλτική γραμμή του Ολυμπιακού ψάχνει ακόμα να βρει την ταυτότητά της, πατώντας πάνω στα προτερήματα και βελτιώνοντας τα «μελανά σημεία». Και για αυτό υπάρχει αισιοδοξία, αν αναλογιστεί κανείς τους παίκτες που υπάρχουν στα μετόπισθεν, καθώς και την προσπάθεια που κάνουν.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου παίκτη είναι αυτό του Ζουλιάν Μπιανκόν. Ο Γάλλος οπισθοφύλακας, όπως έχουμε πει πολλάκις, μπαίνει όλο και πιο ζεστά στην «εξίσωση» για την άμυνα και τη θέση του στόπερ, κάτι που έδειξε και απέναντι στον Βόλο.

Στο Πανθεσσαλικό, ο Γάλλος αμυντικός έκανε καταπληκτική εμφάνιση, σε γενικές γραμμές. Κάλυπτε χώρους, πίεζε διαρκώς και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να βιάστηκε και να πήρε βεβιασμένες αποφάσεις, ωστόσο η συνολική του παρουσία προσέδιδε ασφάλεια στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Μία συνέχεια της εικόνας που είδαμε στην προετοιμασία και μας προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη. Το σημαντικό, όμως, είναι αυτό. Ότι ο Ζουλιάν Μπιανκόν φαίνεται ότι θα δείξει το ίδιο πρόσωπο και στις επίσημες υποχρεώσεις. Παρά τον ανταγωνισμό, ο ίδιος δείχνει ότι θέλει να αφήσει πίσω την περασμένη αγωνιστική σεζόν, στην οποία είχε πολύ μικρότερο ρόλο.

Βροντερή δήλωση για τη συνέχεια αυτή η εμφάνιση του αμυντικού του Θρύλου, που ξεχώρισε στην αναμέτρηση με τον Βόλο και αφομοιώνει όλο και περισσότερο το πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας.

Διαβάστε επίσης