Έχει δικαίωμα τώρα να κρατάει μόνο το αποτέλεσμα

Πολλαπλό το όφελος του Ολυμπιακού, από τη νίκη του στην πρεμιέρα της Super League, απέναντι στο Βόλο. Δεν ήταν ένα απλό τρίποντο. Δεν ήταν μια απλή νίκη. Και καμία νίκη, σε αυτή τη φάση της σεζόν, δεν είναι απλή. Όλες οι νίκες τώρα έχουν μεγαλύτερη αξία. Μεγαλύτερη σημασία. Είναι νίκες σαν… φάρμακο. Δίνουν ηρεμία και, κυρίως, αυτοπεποίθηση! Δίνουν παράλληλα τη δυνατότητα στον Θρύλο να δουλέψει το μεταγραφικό κομμάτι του, έχοντας καθαρό μυαλό και πλήρη εικόνα δυνατοτήτων και αδυναμιών της ομάδας.
Σταδιακά, ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του. Σταδιακά ο Θρύλος θα πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος, αγώνα με τον αγώνα. Όσο ο καιρός θα περνάει και η ομάδα θα δουλεύει, σε συνδυασμό με τις προσθήκες τις οποίες δεδομένα θα κάνει, η εικόνα της θα πρέπει να βελτιωθεί και να πιάσει υψηλότερα στάνταρ. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένα μια καλή ομάδα και είναι στο χέρι του αυτό, σταδιακά να το βγάζει ολοένα και περισσότερο.
Αυτή τη στιγμή έχει το δικαίωμα ο Θρύλος να κρατά μόνο το αποτέλεσμα. Και με αυτό να πορεύεται. Οφείλει, ωστόσο, παράλληλα, να δουλέψει και να είναι βελτιωμένος, όσο περνάει ο καιρός και μπαίνουμε στα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.