Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ατάκα του προπονητή της Γουλβς για Ποντένσε

Η ατάκα του προπονητή της Γουλβς για Ποντένσε
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 - 21:14

Η υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί ένα ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ολυμπιακό, και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση το συντομότερο δυνατόν.

Ο Πορτογάλος θέλει σαν «τρελός» να συνεχίσει στο Λιμάνι, κάνοντας τα πάντα, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να επιλυθεί το πρόβλημα με τη Γουλβς. Στον Πειραιά θέλουν όσο τίποτα να είναι ευτυχές το τέλος, κάνοντας παράλληλα υπομονή, εν αναμονή των εξελίξεων, κυρίως από πλευράς Άγγλων.

Πάντως, ο Πορτογάλος εξτρέμ αγωνίστηκε ως αλλαγή στην ήττα των λύκων από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο’ Νέιλ, ρωτήθηκε για την περίπτωση του Ποντένσε, με τον ίδιο να απαντάει: «Όταν έφτασα, είχαμε τόσους πολλούς παίκτες δυσαρεστημένους.

Ο Ντάνιελ ήταν στην πόρτα της εξόδου, επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό, τους προσκαλούμε πίσω και ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό – Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους».

Διαβάστε επίσης