Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον Θρύλο δεν τον βλέπετε ούτε στα όνειρα σας!

Τον Θρύλο δεν τον βλέπετε ούτε στα όνειρα σας!
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 - 10:30

Είναι δεδομένο και γνωστό: Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Έτσι; Έτσι ακριβώς. Ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια, οπότε άρχισε να χτίζει ισχυρές ομάδες, ουσιαστικά, έχει δώσει πολλά, πολλά χρήματα, για να έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές αξίας. Και ανταμείβεται με μεγάλες πορείες στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα να φτάσει να κατακτήσει το Conference League. Kάτι όπως φαίνεται δεν θα καταφέρουν ποτέ. Να κατακτήσουν ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ ούτε φέτος κατάφερε να μη δει το «σεντόνι» του Champions League να τεντώνει μέσα στην Τούμπα. Για ακόμα μία φορά οι Θεσσαλονικείς «κλώτσησαν» την ευκαιρία να προχωρήσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Πάμε τώρα στον ΠΑΟ, ο οποίος απέναντι στον χειρότερο Άγιαξ όλων των εποχών δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Europa League, αποκλείστηκε στα πέναλτι και έχουμε τον «πράσινο μηχανισμό» να κάνει λόγο για μαχητική ψυχή κλπ. σε ματς αποκλεισμού. Τόσο Νάνοι είναι κι αυτοί, όπου είναι ικανοί να το υπερηφανεύονται, όπως τον χαμένο τελικό του Γουέμπλεϊ

Τέλος, πάμε και στην ΑΕΚ, όπου οι οπαδοί της χλεύαζαν τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League, μάλιστα μέσα στο σπίτι τους, με χαρακτηρισμούς το κυπελλάκι της πλάκας, milko cup κλπ. Όμως, για κακή τους τύχη έφαγαν απίστευτη «φάπα» όπου προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα. Η ΑΕΚ κατάφερε να αποκλειστεί από το… μεγαθήριο ονόματι Νόα και τη συνέχεια του Conference League και κάπως έτσι το «Βένγκα Βένγκα» γίνεται… «Μένουμε Ελλάδα».

Εν κατακλείδι, όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να παλεύει μόνος του στην Ευρώπη. Κάτι το οποίο είναι σύνηθες βέβαια για τους Πειραιώτες τα τελευταία πολλά χρόνια.

Μέσα σε δύο ημέρες όλοι είδαν τη διαφορά του Ολυμπιακού με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Η οποία, φυσικά, ήταν γνωστή, όμως επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο. Για άλλη μία φορά!

Ο Θρύλος μεγαλουργεί στην Ευρώπη, συνεχίζει να μεγαλώνει το όνομά του, με όλους να παραμιλούν και να συζητούν ειδικά και την κατάκτηση του Conference League.

Από την άλλη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δέχονται «σφαλιάρες» καταδικάζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίζοντας να διασύρονται και διεθνώς…

Αυτή είναι η πραγματικότητα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από κάθε άλλη ελληνική ομάδα και να συνεχίζει μέσα από τη σκληρή δουλειά να παλεύει για να φτάσει στα όνειρά κάθε φιλάθλου του. Όνειρα που δεν μπορούν να διανοηθούν καν οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Μόνο ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και αυτό σίγουρα… πονάει πάρα πολύ κόσμο!

Διαβάστε επίσης