Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τελικά τόση γιούχα και κλάμα για το... Milko Cup; (video)

Τελικά τόση γιούχα και κλάμα για το... Milko Cup; (video)
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 23:32

Στενοχώρια και πίκρα στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, για τον αποκλεισμό από τη Νόα και την συνέχεια του Conference League. Κάτι που μας φαίνεται λίγο... περίεργο.

Γιατί να υπάρχει τόση στενοχώρια για μία διοργάνωση την οποία οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων», μεταξύ άλλων, υποτιμούσαν, μέχρι πριν λίγο καιρό; Μην ξεχνάμε ότι μιλούσαν περί «Milko Cup», όταν ο Ολυμπιακός κατακτούσε το τρόπαιο του Conference League, νικώντας τη Φιορεντίνα, μέσα στο γήπεδό τους.

Στη φάση που ο Μανβελιάν σημαδεύει το δοκάρι του Στρακόσα, στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, η γιούχα ήταν εκκωφαντική. Πολλοί αναρωτιούνται για αυτό και όχι άδικα, αν λάβουμε υπόψη και τη γνώμη των φίλων της ομάδας για τη διοργάνωση, η οποία αναφέρεται και παραπάνω.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι δεν είδαμε την ΑΕΚ να αποκλείεται στη φάση των «8», ή των «16», ή έστω στους ομίλους. Την είδαμε να μένει εκτός από κάποια... Νόα, στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Μίας διοργάνωσης που αποκαλούσαν περιπαικτικά «Milko Cup»! Γιατί τόση στενοχώρια, για μία τέτοια διοργάνωση, λοιπόν. Μάλλον θέλουν κάτι περισσότερο από αυτό, ωστόσο η ουσία είναι μία. «Βένγκα, Βένγκα» και μένουμε... Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης