Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός τη μοναδική χαρά στην «OPAP Arena»!

Ο Ολυμπιακός τη μοναδική χαρά στην «OPAP Arena»!
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 23:10

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια»! Αυτή η πασίγνωστη φράση θα μπορούσε να χαρακτηρίζει την ΑΕΚ, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να εφαρμόσει ούτε το δεύτερο μέρος της παραπάνω φράσης.

Εδώ και τρεις, περίπου, μήνες ακούμε άπαντες, μεταξύ αυτών και του φίλους των «κιτρινόμαυρων» να υποτιμούν την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, που είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για «Milko Cup» μας λένε, ωστόσο η ιστορία έρχεται να τους τιμωρήσει.

Στο ίδιο γήπεδο που ο Θρύλος νίκησε την Φιορεντίνα και σήκωσε την Ελλάδα και τους ΓΑΥΡΟΥΣ στα «ουράνια», η ΑΕΚ όχι μόνο δεν βλέπει καμία επιτυχία, αλλά διασύρεται εκκωφαντικά, μπροστά στον κόσμο της. Αποκλεισμός από κάποια... Νόα, με συνολικό σκορ 3-2, με το κοντέρ να διέθετε τη δυνατότητα να γράψει και άλλα γκολ.

Πόνος, πραγματικός πόνος για κάτι που οι υπόλοιποι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι θα ζήσουν. Για αυτό ο Ολυμπιακός είναι μίλια μπροστά. Τους έχει αφήσει στη μιζέρια τους και τα «Βένγκα, Βένγκα»!

Διότι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του Θρύλου, δεν ακούμε προγραμματικές δηλώσεις και φανφάρες. Βλέπουμε μονάχα έργα! Αυτά που έφεραν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρώτου του ευρωπαϊκού τροπαίου και τον έχουν καθιερώσει στην «ελίτ» του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπέιρου.

Άλλοι δένονται για να μείνουν Ελλάδα, και άλλοι διότι τους περιμένει μία νέα απογείωση, με στόχο νέες κορυφές! Ότι μπορεί ο καθένας...

Διαβάστε επίσης