Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δέστε τις ζώνες σας, μένουμε Ελλάδα!

Δέστε τις ζώνες σας, μένουμε Ελλάδα!
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 22:46

Το μεγάλο «κάζο» ολοκληρώθηκε! Η ΑΕΚ καταφέρε να αποκλειστεί από το… μεγαθήριο ονόματι Νόα και τη συνέχεια του Conference League, παρά τη νίκη με 1-0. Στον 3ο προκριματικό γύρο, μάλιστα!

Μιλάμε για τη διοργάνωση που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο, πριν λίγους μήνες, και πολλοί έσπευσαν να αμφισβητήσουν, χαρακτηρίζοντάς την ως «Milko Cup». Κι όμως, οι ίδιοι που ήξεραν μόνο να κοροϊδεύουν μία επιτυχία, την οποία δεν θα ζήσουν ποτέ, τώρα αποκλείονται πριν καν τελειώσουν τα προκριματικά.

Το αυτογκόλ του Σίλβα δεν ήταν αρκετό για να «λυγίσει» αυτό το… ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «κιτρινόμαυρους». Κάπως έτσι το «Βένγκα Βένγκα» γίνεται… «Μένουμε Ελλάδα». Μάλιστα, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα χειρότερα, αφού η ομάδα από την Αρμενία είχε και δοκάρι στο 55ο λεπτό, με τον Μανβελιάν.

Όσες καθυστερήσεις και να δόθηκαν, όσες ευκαιρίες κι αν έχασε η ΑΕΚ, στο τέλος έδειξε ότι δεν μπορεί για κάτι παραπάνω. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, άλλωστε, μόνο ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι μπορεί να κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές εμφανίσεις.

Σαν τραγικό παιχνίδι της μοίρας, η ΑΕΚ αποκλείστηκε από κάποια... Νόα, για το Conference League, στο ίδιο γήπεδο που ο Ολυμπιακός, λίγους μήνες νωρίτερα, έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα, στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Διαβάστε επίσης