Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ευκαιρία του Μπιανκόν!

Η ευκαιρία του Μπιανκόν!
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 22:19

Ο Ολυμπιακός στην pre-season είχε πολλούς και διαφορετικούς πρωταγωνιστές, καθώς και ευχάριστες «εκπλήξεις», που έκαναν τη διαφορά από το... πουθενά. Μία εξ αυτών και ο Ζουλιάν Μπιανκόν.

Ο Γάλλος αμυντικός, ενώ δεν φάνηκε πολύ την περασμένη σεζόν, στην προετοιμασία ανέβασε κατακόρυφα τα «γκάζια», έχοντας πολύ αξιόλογή παρουσία, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την ανασταλτική γραμμή του Θρύλου. Ενεργός και απόλυτα καθοριστικός σε πολλές φάσεις, έδειξε στον Μεντιλίμπαρ ότι μπορεί να τον υπολογίζει για τα «ερυθρόλευκα» μετόπισθεν.

Ο Μπιανκόν δείχνει κάθε μέρα όλο και πιο αποφασισμένος να μπει για τα καλά στην εξίσωση, για την άμυνα του Ολυμπιακού και μπροστά του βρίσκεται μία σπουδαία ευκαιρία. Ειδικά με την μετατόπιση του Ντόι σε νέο ρόλο, πιο μπροστά, ο Γάλλος στόπερ μπορεί να μπει για τα καλά στη «μάχη».

Άλλωστε, έδειξε, κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων ότι έχει τη διάθεση να προσφέρει πολλά πράγματα στην οπισθοφυλακή του Θρύλου. Οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν και ο Μπιανκόν είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα «μαλλιά» και να αναδειχθεί σε πολύτιμο μέλος για το σύνολο του Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης