Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η «αλλαγή» του Ντόι που μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τον Ολυμπιακό!

Η «αλλαγή» του Ντόι που μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 21:35

Πολλοί οι πρωταγωνιστές στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό σχεδόν όλων των παικτών του, μεταφέροντάς τους τη «δίψα» που έχει για επιτυχίες, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Βάσκος τεχνικός δοκίμασε αρκετά πράγματα, τα οποία στην πορεία φάνηκε ότι του βγήκαν, τουλάχιστον σε ένα σημαντικό ποσοστό. Ένα εξ αυτών ήταν και η αλλαγή ρόλου στον Ανδρέα Ντόι.

Ο «Μέντι» κράτησε, μεν, το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού του 21χρονου αμυντικού, όμως του έδειξε ότι τον προορίζει για πιο μπροστά. Ο τεχνικός του Θρύλου δοκίμασε τον Ντόι αρκετά στη μεσαία γραμμή, ακόμα και σε πιο επιθετικό ρόλο. Ένα πείραμα, το οποίο έδειξε άκρως θετικά σημάδια, εν όψει της συνέχειας.

Ο Ντόι έδειξε να προσαρμόζεται σε αυτόν τον ρόλο, με τον οποίο είχε ελάχιστη επαφή, έως και καθόλου. Στα φιλικά είχε αρκετά θετική παρουσία, βγάζοντας, μεταξύ άλλων, μεγάλα ψήγματα ενέργειας. Το σίγουρο είναι ότι έδειξε πως του αρέσει αυτός ο νέος ρόλος, για τον οποίο τον προορίζει ο Μεντιλίμπαρ.

Πέραν του αμυντικού τομέα, ο Ντόι φάνηκε αρκετά χρήσιμος και στο δημιουργικό κομμάτι, κατά το «χτίσιμο» της φάσης. Τον είχαμε συνηθίσει ως στόπερ, ωστόσο αυτή η αλλαγή στο παιχνίδι του μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τον ίδιο και την ομάδα, εν όψει της συνέχειας.

Τα πρώτα σημάδια είναι θετικά, όμως το βασικότερο είναι ότι με τον ίδιο κάτι έχει αλλάξει. Φαίνεται αναζωογονημένος, σε σημαντικό βαθμό. Και έχει, από εκεί και πέρα, μία ιδανική ευκαιρία, προκειμένου να μας δείξει κάτι καλό, μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης