Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το depth chart στα χαφ και η έξτρα λύση

Το depth chart στα χαφ και η έξτρα λύση
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 - 14:27

Στην επόμενη μέρα και τη νέα σεζόν μπαίνει σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός, που βρίσκει όλο και περισσότερο τα πατήματά του, στη νέα εποχή, μετά και την κατάκτηση του Conference League. Αυτή, άλλωστε, αποτελεί οδηγό προς την επιτυχία και ένα καλό «πάτημα», προκειμένου ο Θρύλος να καθιερωθεί στην «ελίτ» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σε αυτό θα βοηθήσει και το εξαιρετικό υλικό που διαθέτουν οι Πειραιώτες και έχει ενισχυθεί σημαντικά, το φετινό καλοκαίρι και αναμένεται να προσθέσει μερικές «πινελιές» για να θωρακίσει το ρόστερ του.

Αξίζει να γίνει μία αναφορά για το depth chart των Πειραιωτών στο χώρο του κέντρου, όπου φαίνεται να βρίσκεται σχεδόν πλήρης και λέμε σχεδόν καθώς εκκρεμεί άλλη μία κίνηση εκεί.

Οι «μικροί» Θεοφάνης Μπακούλα και Χρήστος Μουζακίτης που τη χρονιά που μας πέρασε έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Youth League της UEFA, έχουν ξεχωρίσει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνουν στο ρόστερ. Εκεί βρίσκονται οι δύο σταθερές του Μεντιλίμπαρ, ο Έσε και ο Τσικίνιο. Δύο παίκτες που κάνουν τη διαφορά και δεν… κουνιούνται εύκολα από την αρχική ενδεκάδα. Στη συνέχεια, ακολουθούν ο Στάμενιτς που έχει επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό και ο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος παραμένει στα «πιτς».

Όσο λοιπόν το θέμα για την απόκτηση άλλου χαφ παραμένει στον «πάγο» οι... μικροί θα πάρουν τις ευκαιρίες τους από τον προπονητή του Ολυμπιακού και μένει μόνο να δούμε αν θα τις αξιοποιήσουν.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους αλλά και το απαιτούμενο ταλέντο για να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης