Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Aυτό θέλει να αλλάξει άμεσα ο «Μέντι»!

Aυτό θέλει να αλλάξει άμεσα ο «Μέντι»!
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 - 13:26

Τα δύο τελευταία φιλικά του Ολυμπιακού είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα φανούν σίγουρα πολύ χρήσιμα στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τα επίσημα παιχνίδια. Μας θύμισαν και περσινές παθογένειες που υπήρξαν κατά καιρούς στα ματς του Ολυμπιακού και απέδειξαν πως το πρόβλημα δεν έχει λυθεί .

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται, ότι με τον έναν η τον άλλον τρόπο, ότι βρίσκει το γκολ, εκεί δε που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα είναι η ανασταλτική δυσλειτουργία. Που αφενός την πληγώνει συνεχώς, αφετέρου την γεμίζει με άγχος την ώρα του αγώνα και κατά τρίτον έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν απώλειες ΄πως συνέβη και πέρσι.

Αυτό λοιπόν έχει διακρίνει πρώτος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος δεν θέλει να ξαναδεί το ίδιο έργο και θα κοιτάξει με κάθε τρόπο , να το διορθώσει, τόσο γενικότερα το αμυντικό θέμα. Ο Βάσκος πιστεύει πως δεν έχει πρόβλημα στα στόπερ ο Ολυμπιακός αλλά συνολικά στην αμυντική του λειτουργία. Γι αυτό και μετά την Κύπρο αυτός και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ στη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας και τα στημένα.

Άλλωστε, υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση ο Ολυμπιακός σχεδόν όλες τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές νίκες του τις πέτυχε με μηδέν παθητικό στην άμυνα, όπως με τις Φιορεντίνα 1-0,Άστον Βίλα 2-0, Φέρεντσβαρος 1-0 δύο φορές και με την ΑΕΚ (2-0)στα play-off.

Αυτό λοιπόν δεν ικανοποιεί τον Βάσκο τεχνικό και το οποίο θέλει να αλλάξει ζητώντας από τους παίκτες του μεγαλύτερη συγκέντρωση σε όλα τα επίπεδα, καθόλη τη διάρκεια των αγώνων και φυσικά με την ανάλογη ενίσχυση, αυτό πρόβλημα θα εξαλειφθεί σε έναν μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε επίσης