Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε!

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε!
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 19:39

Στην Γούλβς, έχουν καταλάβει πως ο Ντανιέλ Ποντένσε, θα χαθεί και ο Πειραιάς θα είναι ο προορισμός του. Αυτή τη φορά, με κανονική μεταγραφή. Οι «Λύκοι» ζητάνε ένα ποσό που φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του βραχύσωμου εξτρέμ, όμως όσο κυλάει ο χρόνος και έχοντας «σύμμαχο» τον παίκτη ο Ολυμπιακός, είναι δεδομένο πως οι Άγγλοι θα υποκύψουν. Αλλά στόχος τους, είναι να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος από την πώληση του Πορτογάλου ακραίου επιθετικού.

Τις τελευταίες ώρες, υπάρχει έντονη κινητικότητα για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ. Μια κινητικότητα, η οποία «συνοδεύεται» από μεγάλη αισιοδοξία, πως η συμφωνία θα επιτευχθεί. Ο Ποντένσε, είναι εδώ και αρκετό διάστημα σαν «ξένο σώμα» για την Γούλβς, αφού με εξαίρεση κάποια φιλικά ματς που έπαιξε στην αρχή της προετοιμασίας, δεν μπήκε στο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, ενώ απουσίασε και από την «πρόβα τζενεράλε» των Άγγλων, απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο, ενόψει της έναρξης της Πρέμιερ Λιγκ, με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Αυτό που αξίζει να υπογραμμίσουμε είναι πως ο Ποντένσε, σκέφτεται συνεχώς τον Ολυμπιακό. Κρατάει τις επαφές του στο Ρέντη και επικοινωνεί με πρώην συμπαίκτες του και ειδικότερα συμπατριώτες του, για να μαθαίνει τα νέα της ομάδας.

Με λίγα λόγια, το σώμα του παίκτη είναι στην Αγγλία, αλλά η ψυχή του βρίσκεται στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Η ευεργετική επάνοδος των Έσε και Ελ Κααμπί!

Η ευεργετική επάνοδος των Έσε και Ελ Κααμπί!

Ο Ολυμπιακός έχει και πάλι στη διάθεσή του τόσο τον Αργεντινό χαφ, όσο και τον Μαροκινό στράικερ, με την επιστροφή τους να λειτουργεί με θετικό τρόπο για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!