Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το «κάζο» της Μπενφίκα και ο υπερπολύτιμος για τον Ολυμπιακό Τσικίνιο

Το «κάζο» της Μπενφίκα και ο υπερπολύτιμος για τον Ολυμπιακό Τσικίνιο
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 16:32

Πολύ οδυνηρή πρεμιέρα, που ούτε μπορούσε να φανταστεί στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Μπενφίκα του Παυλίδη, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Φαμαλικάο. Όπως είναι λογικό, η... μουρμούρα δεν άργησε και πολύ να ξεκινήσει στους «Αετούς της Λισαβόνας» και είναι ενδεικτικό, πως πορτογαλικό Μέσο στην ανάλυση που έκανε για το παιχνίδι, θυμήθηκε και την αποχώρηση του Τσικίνιο, με προορισμό τον Ολυμπιακό. Χαρακτήρισε, μάλιστα, την απουσία του σημαντική, αλλά από την άλλη, υπογραμμίστηκε πως η Μπενφίκα διατήρησε τον βασικό της «κορμό» για το νέο έτος και το αποτέλεσμα αυτό ήταν έτσι και αλλιώς... ανεπίτρεπτο.

Yπενθυμίζεται, πως με την ομάδα της Μπενφίκα, ο Τσικίνιο είχε γράψει έναν μεγάλο αριθμό συμμετοχών, αφού είχε ξεπεράσει τις 100, σταματώντας στις 126 και σκοράροντας μάλιστα εννιά τέρματα και δίνοντας 11 ασίστ στους συμπαίκτες του. Στον Ολυμπιακό, ο Τσικίνιο που κατέκτησε το Conference League, έχει ως τώρα 23 συμμετοχές, με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Στον Ολυμπιακό, ο Τσικίνιο είναι υπερπολύτιμος, από τα βασικά «γρανάζια» της «μηχανής» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Με τον Βάσκο κόουτς να ποντάρει και φέτος πολλά πάνω στον Πορτογάλο. Τον πιστεύει πολύ και το θεωρεί παίκτη-«κλειδί» για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης