Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Λάμπουν» με τον Θρύλο Μπακούλας και Μουζακίτης

«Λάμπουν» με τον Θρύλο Μπακούλας και Μουζακίτης
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 10:08

To όνομα του στον πίνακα των σκόρερ έβαλε ο Θεοφάνης Μπακούλας, με ένα εκπληκτικό τέρμα για το 4-2 του Ολυμπιακού, στην επικράτηση επί του Άρη Λεμεσού και απέδειξε για ακόμα μια φορά, πως μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, που φτιάχνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Μπακούλας, ειδικότερα, από τα φιλικά στην Ιταλία και μετά, έχει ανεβάσει κατά πολύ «στροφές» και αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως είναι στα... ίσια με τον Χρήστο Μουζακίτη, με τον οποίο και συναγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο Μουζακίτης, υπενθυμίζεται, πως είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά στην Ολλανδία και φαινόταν πιο μπροστά από τους υπόλοιπους τέσσερις πιτσιρικάδες της ομάδας του Πειραιά. Τώρα, όμως, ο Μπακούλας αφήνει εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο και θα μπορούσε κανείς να προβλέψει, πως αμφότεροι θα είναι στις επιλογές του «Μέντι» και για τη συνέχεια της σεζόν.

Μιλάμε για δύο παιδιά που έχουν και εξαιρετική συνεργασία, αφού έπαιζαν «παρέα» στα χαφ του Ολυμπιακού, στις αναμετρήσεις της Κ19, που έφτασε μέχρι και την κορυφή της Ευρώπης. Πρωταγωνιστές της θρυλικής Κ19, που κατέκτησε το UEFA Youth League και τώρα, «λάμπουν» με την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης