Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού παίρνουν «άριστα» για την παρουσία τους στην προετοιμασία και το μέλλον τους φαντάζει λαμπρό!

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού παίρνουν «άριστα» για την παρουσία τους στην προετοιμασία και το μέλλον τους φαντάζει λαμπρό!
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 00:10

Το στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος βαδίζει αισίως προς την έναρξη του πρωταθλήματος και των επίσημων υποχρεώσεών του. Η φετινή pre-season είχε πολλούς τομείς, οι οποίοι ξεχώρισαν για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτός τους, δείχνοντας πως έχουν και τη διάθεση και το πείσμα, προκειμένου να πετύχουν, καθώς και να είναι καλύτεροι, σε σχέση ακόμα και με την περασμένη σεζόν. Όμως σίγουρα στο επίκεντρο βρέθηκαν τα πιο νεαρά παιδιά του Θρύλου. Οι παίκτες που προέρχονται από την Κ19 και τη Β' ομάδα του συλλόγου.

Την ευκαιρία που τους δόθηκε οι μικροί την άρπαξαν από τα «μαλλιά», δείχνοντας ότι επιτυχίες, όπως η κατάκτηση του Youth League ήταν μονάχα η... αρχή. Η εικόνα που μας έδειξαν στο χορτάρι ήταν αντάξια των προσδοκιών και σίγουρα όλοι ξεχώρισαν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ο Θεοφάνης Μπακούλας και ο Χρήστος Μουζακίτης ίσως τράβηξαν τα περισσότερα βλέμματα, αποτελώντας «κίνδυνο-θάνατο» για τις αντίπαλες άμυνες. Δύο παίκτες που αποτέλεσαν πραγματικούς X-Factors για τους «ερυθρόλευκους», όμως δεν ήταν οι μόνοι.

Πιο «αθόρυβη» η δουλειά του Αντώνη Παπακανέλλου, στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου «έκοβε και έραβε» σε πολλές φιλικές αναμετρήσεις. Πολλά κλεψίματα από τον νεαρό Έλληνα χαφ, που είχε τρομερή συμβολή και στο δημιουργικό κομμάτι.

Πολυποίκιλη παρουσία, όπως αυτή του Χαράλαμπου Κωστούλα, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, έκανε όμως όλα τα υπόλοιπα. Δημιουργούσε χώρους και ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, ενώ αποτέλεσε πραγματικό «δαίμονα» για κάθε αντίπαλο, όπως τον Μπολί της Νότιγχαμ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τον 17χρονο φορ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η καθοριστική παρουσία του Κουτσίδη στην άμυνα. Ένα κομμάτι με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, κι όμως. Ο 19χρονος στόπερ έδειξε μία εικόνα άκρως ικανοποιητική και, παρά την... πολυκοσμία στα μετόπισθεν, υπάρχει πάντα στα υπόψιν του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σίγουρα από την εξίσωση δεν μπορούμε να βγάλουμε ούτε τον Απόστολο Αποστολόπουλο, που έρχεται από τη δεύτερη ομάδα. Ο αριστερός μπακ του Θρύλου όχι μόνο εντυπωσίασε, αλλά μπορεί να λογίζεται πια στέλεχος της πρώτης ομάδας... κανονικά και με το νόμο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι μικροί του Ολυμπιακού κατάφεραν να αφουγκραστούν αμέσως την ιδιοσυγκρασία των απαιτήσεων του Μεντιλίμπαρ. Ως αποτέλεσμα, εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και το πρόσημο είναι άκρως θετικό.

Τώρα, έρχεται το «κυρίως πιάτο», με την έναρξη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο «Μέντι» θα έχει τους μικρούς του Θρύλου στα υπόψιν του και δεν αποκλείεται να τους ρίξει κανονικά στη «μάχη».

Διαβάστε επίσης