Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

H «σύνδεση» του Γιάρεμτσουκ με τους συμπαίκτες του!

H «σύνδεση» του Γιάρεμτσουκ με τους συμπαίκτες του!
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 - 16:03

Tα όσα έχουμε δει από τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, δεν είναι πολλά και είναι δεδομένο πως χρειάζεται το χρόνο του, αλλά ο Ουκρανός φορ, σίγουρα έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις με το «καλημέρα». Αν μάλιστα ο επόπτης, δεν του στερούσε και το τέρμα που πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, απέναντι στον Άρη Λεμεσού, θα είχε ήδη ανοίξει… λογαριασμό στα γκολ, έστω και σε φιλικό επίπεδο. Κάτι που θα ήταν θετικό για τη ψυχολογία του.

Ο διεθνής επιθετικός που ήρθε με… φόρα από το Γιούρο της Γερμανίας, θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό «στήριγμα» στην επίθεση και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και αν πάρει τα… πάνω του, σίγουρα θα βάλει δύσκολα στον Μαροκινό φορ, σε ό,τι αφορά και τον παίκτη που θα πάρει τη φανέλα βασικού.

Ένα από τα «συν» που συνοδεύει τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ στην καριέρα του, έχει να κάνει με το γεγονός πως αλληλεπιδρά πολύ καλά με τους συμπαίκτες του. Και αυτό ήδη το έχουμε δει σε αυτά τα πρώτα φιλικά παιχνίδια και ειδικά στην Κύπρο. Ο Ουκρανός επιθετικός, είναι εξαιρετικός στα «ένα-δύο» αλλά και στα «τριγωνάκια», ενώ διαθέτει την ικανότητα να μεταβιβάζει γρήγορα τη μπάλα στους συμπαίκτες του.

Εξάλλου, ο ουκρανικός Τύπος, ασχολήθηκε με την εικόνα του Ρομάν Γιάρεμτσουκ στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού και τόνισε πως ο Ολυμπιακός νίκησε 4-2 μια ομάδα, που το μεγάλο της όνομα ήταν ένας Ρώσος, ο Αλεξάντερ Κοκόριν.

Διαβάστε επίσης