Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το... χρυσό του Μουζακίτη!

Το... χρυσό του Μουζακίτη!
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 - 13:54

Είναι μία προετοιμασία αυτή που ολοκληρώθηκε και επίσημα στην Κύπρο, αρκετά νέα πρόσωπα για τον Ολυμπιακό παρότι δεν έχει σε αυτήν όλες τις νέες προσθήκες που ιδανικά θα ήθελε. Ξέχωρα όμως από αυτό το στοιχείο υπάρχουν οι πιτσιρικάδες που έχουν κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις αλλά και στα φιλικά των Πειραιωτών σε αρκετά πειραματικές 11άδες από τη μεριά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με σκοπό να «τεστάρει» αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην φιλοσοφία του.

Ένα εξ αυτών είναι η διαρκής εμπιστοσύνη του «Μέντι» στον Μουζακίτη. Ο νεαρός χαφ έχει χρησιμοποιηθεί στα μισά φιλικά από τα 8 όντας βασικός, έχοντας καλή παρουσία. Επίσης, κι ο Μπακούλας που τελείωσε καλύτερα απ΄ όλους, έχοντας, εκτός των άλλων, ένα γκολ και δύο ασίστ αντίστοιχα που δεν μετατράπηκαν σε γκολ.

Μάλιστα, σύμφωνα με εκτενής έρευνα για τα πεπραγμένα των μικρών στην προετοιμασία, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόσο χρησιμοποιήθηκαν από τον τεχνικό του Θρύλου.

Τον περισσότερο χρόνο είχε ο Μουζακίτης, με 404 λεπτά, εκ των οποίων τρία ολόκληρα 90λεπτα. Ακολούθησαν ο Κωστούλας με 378 λεπτά (με ένα 90λεπτο), ο Παπακανέλλος 373 λεπτά (σχεδόν τρία 90λεπτα) κι ο Μπακούλας με 339 λεπτά (σχεδόν τρία 90λεπτα), με τον Κουτσίδη να είναι πιο πίσω, με 264 λεπτά (σχεδόν δύο 90λεπτα).

Διαβάστε επίσης