Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O παίκτης που λείπει από τον Ολυμπιακό

O παίκτης που λείπει από τον Ολυμπιακό
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 - 12:55

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από τις αποχωρήσεις των Κάρμο και Ιμπόρα από τον Ολυμπιακό, για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε Πόρτο και Λεβάντε αντίστοιχα και στο Λιμάνι ήδη κάποιοι τον… αναπολούν.

Μπορεί ο Ιμπόρα να ξεκίνησε ως… αποτυχημένος την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, όμως μόλις πέρασε τα προβλήματα τραυματισμών εξελίχθηκε στο κρυφό όπλο του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, έχοντας μεγάλο μερίδιο στην τεράστια περσινή επιτυχία του Ολυμπιακού και τη μεγαλύτερη ελληνικής ομάδας, με την κατάκτηση του Conference League.

O Ιμπόρα, με το ύψος του και την ηρεμία στο παιχνίδι του, έδωσε πολλές λύσεις στον Ολυμπιακό, λύσεις που πλέον και το κυριότερο ήταν ένας παίκτης με προσωπικότητα και ο λόγος του μετρούσε στα αποδυτήρια και έβγαινε μπροστά στα δύσκολα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Κάρμο. Λείπει από το υπάρχον ρόστερ ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός, που να μπορεί να παίξει με το στυλ του Ανγκολέζου στόπερ. Δηλαδή, να έχει ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, να είναι γρήγορο στα πρώτα βήματα, να είναι καλός στο αμυντικό κομμάτι και να μπορεί να προωθεί την μπάλα σωστά και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες με τις εξαιρετικές διαγώνιες μπαλιές.

Ο παίκτης που λείπει από το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ένας… Κάρμο και Ιμπόρα! Δεν εννοούμε υποχρεωτικά ο ίδιοι, αλλά παίκτες με το ίδιο στυλ με των δύο προαναφερόμενων.

Διαβάστε επίσης