Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Βρίσκουν» δίχτυα οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες

«Βρίσκουν» δίχτυα οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 - 18:52

Απίστευτα πράγματα κάνουν οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού, που αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα, αυτό το διάστημα, υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Θεοφάνης Μπακούλας, μάλιστα, πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα για... κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας για το 4-2, στο φιλικό στην Κύπρο.

Και αυτό δεν ήταν το πρώτο γκολ που ήρθε από πιτσιρικά του Θρύλου, κατά τη διάρκεια των οκτώ φιλικών προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Σημειώνεται, πως στον αγώνα με την Τερνάρα στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός σημείωσε καρέ τερμάτων και τα δύο εξ αυτών, προήλθαν από παίκτες που έπαιζαν, πέρυσι, στην Κ19. Στην θρυλική Κ19, την πρωταθλήτρια Ευρώπης! Ο λόγος για τον Αντώνη Παπακανέλλο και τον Ισίδωρο Κουτσίδη, που είχαν σκοράρει για το 0-4 στην Ιταλία. Επιπροσθέτως, γκολ και μάλιστα πανέμορφο, είχε σημειώσει και ο Χρήστος Μουζακίτης, στο 2-0 με αντίπαλο την Μέχελεν στην Ολλανδία, ενώ μπορεί ο φορ Μπάμπης Κωστούλας να μην άνοιξε λογαριασμό, αλλά έχει βοηθήσει δημιουργικά, δίνοντας ασίστ στον Ζέλσον Μαρτίνς. Πάσα για γκολ στον Πεπ Μπιέλ έδωσε και ο Παπακανέλλος στη φάση του 3-0 με τον Άρη Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης