Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ποντένσε, το «παζλ» των εξτρέμ των «λύκων» και ο Ολυμπιακός

Ο Ποντένσε, το «παζλ» των εξτρέμ των «λύκων» και ο Ολυμπιακός
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 - 18:13

Από τον Ολυμπιακό, το ενδιαφέρον για τον Ντανιέλ Ποντένσε παραμένει δυνατό και «ζεστό», αλλά από την άλλη μεριά, οι Πειραιώτες παρακολουθούν τις εξελίξεις και θέλουν να κάνουν την κίνηση τους, την κατάλληλη στιγμή. «Σύμμαχος» των κατόχων του Conference League, είναι η δίψα του παίκτη να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι. Κάτι το οποίο δείχνει με πολλούς τρόπους. Τόσο με «ερυθρόλευκες» αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και με τα «άκυρα» που μοιράζει σε όσες ομάδες τον έχουν προσεγγίσει. Ο παίκτης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να έρθει στον Ολυμπιακό και τα λεφτά από ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία δεν τον... συγκινούν καθόλου, όπως φαίνεται.

Τα τελευταία 24ωρα, υπάρχει ένα «ντόμινο» στους εξτρέμ της Γούλβς, το οποίο ξεκινά από τη μεταγραφή του Πέδρο Νέτο από τους «λύκους» στην Τσέλσι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ γέμισε τα ταμεία των Άγγλων με 60 εκατομμύρια και τρία ακόμη ως μπόνους και πολλοί πίστεψαν, πως αυτό μπορεί να «κρατήσει» τον Ποντένσε, στην Γούλβς. Όπως φαίνεται, η αγγλική ομάδα έχει ήδη κάνει την κίνηση της για να «κλείσει» αντικαταστάτη και αυτός είναι ο εξτρέμ του Άγιαξ, Φόρμπς.

Μάλιστα, η κίνηση μπορεί να γίνει τόσο γρήγορα, που ο παίκτης να χάσει τη ρεβάνς των Ολλανδών με τον Παναθηναϊκό, στις 15/8.

Διαβάστε επίσης