Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπιέλ: Κέρδισε πόντους και «ανάσα» ζωής

Μπιέλ: Κέρδισε πόντους και «ανάσα» ζωής
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 - 15:31

Τα φιλικά προσφέρονται για συμπεράσματα και είναι για τους προπονητές λέει το κλισέ και σε αυτή την περίπτωση αυτό του Ολυμπιακού απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν και και εκείνο χρήσιμο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ώστε να δει ακόμα μερικούς παίκτες αν μπορούν να μείνουν στο ρόστερ.

Ένας από αυτούς είναι ο Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν πολύ καλός στο φιλικό του Ολυμπιακού στην Κύπρο, απέναντι στον Άρη Λεμεσού, με τον Μπιελ να παίζει τα… ρέστα του στο τελευταίο φιλικό των ερυθρόλευκων πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και να σκοράρει μάλιστα. Ο Μπιελ από το καλοκαίρι του ’22 που ήρθε στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Όμως ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ τον στήριξε και τον στηρίζει μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στην Άουγκσμπουργκ το φετινό καλοκαίρι.

Πήρε πόντους και… ανάσα ζωής ο Πεπ Μπιελ, που πλέον ισχυροποιεί τη θέση του στον Ολυμπιακό και φεύγει μόνο αν έρθει καλή πρόταση στους ερυθρόλευκους που τον καλύπτει.

Διαβάστε επίσης

To MEGA για την φιλική νίκη του Θρύλου! (video)

To MEGA για την φιλική νίκη του Θρύλου! (video)

Με τον Κρίστοφερ Βέλντε, ξανά σε ρόλο πρωταγωνιστή ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 του Άρη Λεμεσού στο Αλφαμέγκα στάντιουμ παρουσία 6 χιλιάδων οπαδών του, ολοκληρώνοντας έτσι τα φιλικά προετοιμασίας.