Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

To προφίλ του Άρη Λεμεσού

To προφίλ του Άρη Λεμεσού
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 12:41

Κόντρα στον Άρη Λεμεσού, το βράδυ του Σαββάτου (10/8, 20:30). Το τελευταίο για τον Θρύλο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τσεκάρει αρκετά πράγματα, ειδικά μετά το παιχνίδι κόντρα στη Νοτιγχαμ Φόρεστ.

Μετά από δύο «μαγικές» σεζόν που πήρε πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ και συμμετείχε σε ομίλους Europa League, έμεινε εκτός Ευρώπης πέρσι τερματίζοντας 4ος o Άρης Λεμεσού. Είχε την ομάδα για καλύτερο πλασάρισμα, όμως η παρθενική του συμμετοχή σε... διπλό ταμπλό τον εξουθένωσε και έχασε έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο. Η προετοιμασία του έγινε σε Λετονία και Αυστρία. Έδωσε συνολικά επτά φιλικά έχοντας απολογισμό 3-2-2 (2-0 Μέτα, 5-1 Ρίγα 2, 4-2 Χάντερσφιλντ, 0-0 Αμβούργο, 1-1 Αλ Φέιχα, 0-1 Ουντινέζε, 1-2 Χάιντενχαϊμ).

Στα μεταγραφικά ανανέωσε τη συμφωνία του με τον Κοκόριν μέχρι το 2025. Ο Ρώσος μπορεί να μην έβγαλε μάτια την περασμένη σεζόν, αλλά αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για το σύλλογο και τη μεγαλύτερη μεταγραφή. Ταρακούνησε τους πάντες στη Μεγαλόνησο με την απόκτηση του επιθετικού Κβιλιτάια από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ θωράκισε τα μετόπισθεν με τον εξαιρετικό Γκόλτσον της Ρέιντζερς και τον Κορέια της Ανόρθωσης. Σημαντικότερες απώλειες οι Μπρόρσον, Σόκε και Σουμάνσκι.

Διαβάστε επίσης