Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η πιθανή ενδεκάδα και τι περιμένουμε να δούμε με Άρη Λεμεσού

 Η πιθανή ενδεκάδα και τι περιμένουμε να δούμε με Άρη Λεμεσού
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 12:01

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Stoiximan Super League, o Ολυμπιακός ταξίδεψε το απόγευμα της Παρασκευής για την Κύπρο, για να αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού (10/8, 20:30).

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε χθες Πέμπτη (18/7) αναμένεται προχωρήσει σε δοκιμές και να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στα τελευταία φιλικά. Ο Βάσκος τενχικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που έπαιξαν λίγο ή καθόλου κόντρα στη Φόρεστ. Για παράδειγμα ο Πασχαλάκης με τον Αναγνωστόπουλο διεκδικούν τα γάντια του βασικού, οι Ροντινέι, Ορτέγκα στα άκρα της άμυνας και οι Μπιανκόν, Άμπι στα στόπερ. Ο Ντόη, ο Μπακούλας, ο Μουζακίτης διεκδικούν θέση στον άξονα, οι Βέλντε, Μπιέλ στα άκρα και ο Γιάρεμτσουκ στην κορυφή της επίθεσης. Χρόνο ασφαλώς αναμένεται να πάρουν οι Παπακανέλλος, Μασούρας, Κωστούλας και Κουτσίδης.

Πάντω, αυτό το τελευταίο φιλικό να φέρει και διάφορες αποφάσεις από τον «Μέντι». Όπως στην τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν το ρόστερ, αλλά και τις θέσεις στις οποίες θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση

Διαβάστε επίσης