Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο πρόεδρος της Μπράγκα για Όρτα και Θρύλο

Ο πρόεδρος της Μπράγκα για Όρτα και Θρύλο
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 11:05

Το ενδεχόμενο να μπει τελικά ο Αντρέ Όρτα στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού, παραμένει ανοιχτό!

Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Μπράγκα – όπου ανήκει ο παίκτης – Αντόνιο Σαλβαδόρ και τις οποίες παρουσίασε η “O Jogo”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος παράγοντας τόνισε πως ο νυν προπονητής της ομάδας, Ντανιέλ Σόουζα δεν τον υπολογίζει για την μεσαία γραμμή του πορτογαλικού κλαμπ και γι' αυτό θα αναζητηθούν επιλογές από την αγορά για να συνεχίσει ο παίκτης αλλού την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για το θέμα αυτό:

«Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα είναι διαφορετική. Πρόκειται για παίκτη που, κοιτώντας τους μέσους που έχουμε… ο προπονητής μας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να δεχτούμε πως βρίσκεται στην αγορά μέχρι σήμερα. Υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, για το οποίο δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό. Επομένως ο Όρτα αποτελεί προς το παρόν παίκτη της Μπράγκα, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις που κάνουμε».

Διαβάστε επίσης