Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Tελευταία «πρόβα» στην Κύπρο για τον Θρύλο!

Tελευταία «πρόβα» στην Κύπρο για τον Θρύλο!
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 09:52

Λίγες ημέρες μετά το πολύ δυνατό φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Θρύλος ετοιμάζεται να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στην Κύπρο τον Άρη Λεμεσού, στις 20:30 και θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν ακόμα περισσότερο ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

Με το χρόνο να κυλάει αντίστροφα για τη νέα σεζόν, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει ακόμα πιο πολλά συμπεράσματα για το ποιοι θα κερδίσουν τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα, ενώ θα δει ξανά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου σε δράση. Οι Βέλντε και Γιάρεμτσουκ έχουν ήδη πραγματοποιήσει δύο συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα», ενώ αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής ξανά και ο Στάμενιτς.

Ασφαλώς, ο Βάσκος προπονητής θέλει να δει την ομάδα του να ελέγχει το τέμπο, να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργήσει. Όπως φυσικά και να αφήσει στην άκρη τα αμυντικά λάθη που έκανε στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης, ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις.

Ενδεχομένως, πάντως, αυτό το τελευταίο φιλικό να φέρει και διάφορες αποφάσεις από τον Μεντιλίμπαρ. Όπως στην τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν το ρόστερ,

Διαβάστε επίσης