Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έτοιμος για το τελευταίο τεστ πριν τη «μάχη» ο Ολυμπιακός!

Έτοιμος για το τελευταίο τεστ πριν τη «μάχη» ο Ολυμπιακός!
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 00:12

Σιγά-σιγά, το στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώνεται και οι επίσημες υποχρεώσεις είναι έτοιμες να αρχίσουν για τον Ολυμπιακό, που σε μία εβδομάδα μπαίνει στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Πριν από αυτό, όμως, υπάρχει ένα τελευταίο φιλικό τεστ. Αυτό στην Κύπρο, κόντρα στον Άρη Λεμεσού, το βράδυ του Σαββάτου (10/8, 20:30). Το τελευταίο για τον Θρύλο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τσεκάρει αρκετά πράγματα, ειδικά μετά το παιχνίδι κόντρα στη Νοτιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βάσκος τεχνικός σίγουρα θα προσπαθήσει να δοκιμάσει πολλά πράγματα, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Αυτό φάνηκε, άλλωστε, ότι θέλει την περισσότερη δουλειά, στο ματς με τους Άγγλους στο Φάληρο. Ο «Μέντι» θέλει να φτιάξει ορισμένους τομείς, όπως το ψηλό παιχνίδι και οι στατικές φάσεις και κόντρα στην ομάδα της Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να το κάνει.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα ζητήματα που περιμένει να δει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Όπως οι νέοι παίκτες, που δείχνουν να έχουν μπει στο νόημα. Αν αναλογιστούμε, δε, από τον Βέλντε, τα πράγματα είναι πολύ αισιόδοξα. Ο Γιάρεμτσουκ βρίσκεται και αυτός σε καλό δρόμο και φαίνεται ότι θα πάρει χρόνο στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού. Σε φάση προσαρμογής βρίσκεται ο Μάρκο Στάμενιτς, όπως φάνηκε και από την αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ, ωστόσο το ματς του Σαββάτου μοιάζει μία ιδανική ευκαιρία, προκειμένου να ξεμουδιάσει και να πάρει τα «πάνω» του.

Ακόμα μία πηγή συμπερασμάτων θα αποτελέσει το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με του Κύπριους, σε μία καμπή ιδιαίτερα σημαντική. Μία μόλις εβδομάδα, πριν την πρώτη σέντρα της Stoiximan Super League. Το σύνολο του Μεντιλίμπαρ πρέπει να δυναμώσει τα προτερήματά του και να φτιάξει τις αδυναμίες του, προκειμένου να μπει με τον καλύτερο τρόπο στο νέο πρωτάθλημα. Η δουλειά των ποδοσφαιριστών, πάντως, δείχνει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σίγουρα.

Και για αυτόν το λόγο, η αναμέτρηση κόντρα στον Άρη Λεμεσού αποτελεί μία επιπλέον «πρόβα», προκειμένου να γίνει αυτό. Μπροστά στον κόσμο του Θρύλου, στους οπαδούς από την Κύπρο που έχουν «τρέλα» με τους Κυπελλούχους Ευρώπης, κάτι που καταλαβαίνουμε και από την απίστευτη υποδοχή, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Τελευταίο «ορεκτικό», λοιπόν, πριν το... κυρίως γεύμα για τον Ολυμπιακό, με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού!

Διαβάστε επίσης