Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μετά την Κύπρο οι αποφάσεις για τους μικρούς ενόψει Μαρακανά

Μετά την Κύπρο οι αποφάσεις για τους μικρούς ενόψει Μαρακανά
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024 - 16:52

Οι Νέοι του Ολυμπιακού μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη μέρα του τελικού του Διηπειρωτικού, καθώς έκλεισαν μία θέση σε ένα ακόμα ιστορικό γεγονός. Συγκεκριμένα, ως νικητές του Youth League, θα συμμετέχουν στο Διηπειρωτικό Κ20 του 2024, στις 24 Αυγούστου. Εκεί θα συναντήσουν τη Φλαμένγκο, η οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20 και θα κοντραριστούν στη Βραζιλία.

Απομένουν πλέον δύο εβδομάδες και μία μέρα για το μεγάλο ματς στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Μαρακανά. Διότι εκεί το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο με στόχο την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου σε επίπεδο Νέων.

Στον τελικό του Διηπειρωτικού κόντρα στην Φλαμένγκο στο Μαρακανά η Κ19 του Ολυμπιακού μπορεί να ενισχυθεί με όλους τους παίκτες της, που την έφτασαν στον θρίαμβο του UEFA Youth League. Φυσικά και με εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα, Κουτσίδης, Μπακούλας, Κωστούλας, Μουζακίτης και Παπακανέλλος.

Η τελική απόφαση για το αν τελικά ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή των Νέων για την Βραζιλία, ορισμένοι εξ αυτών θα παρθεί μετά και την επιστροφή του Θρύλου από την Κύπρο, για το φιλικό που θα δώσει απέναντι στον Άρη Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης