Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Πονοκεφαλιάζει» ευχάριστα με Μπακούλα ο Μεντιλίμπαρ!

«Πονοκεφαλιάζει» ευχάριστα με Μπακούλα ο Μεντιλίμπαρ!
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024 - 11:00

Καμία μα καμία σημασία δεν έχει η ήττα του Ολυμπιακού από τη Νότιγχαμ. Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν απέναντι σε μία ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η οποία έδειξε πιο έτοιμη από τους Πειραιώτες.

Ναι, και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι έτοιμος γιατί ξεκινάει τις υποχρεώσεις του την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο έχει μεγάλη διαφορά, μέχρι τότε έχει όλο το χρόνο δικό του να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να προσαρμοστεί στα «θέλω» του προπονητή και να βγουν και τα τελικά συμπεράσματα.

Στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ είδαμε μερικά πρόσωπα να ξεχωρίζουν με την παρουσία τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Θεοφάνης Μπακούλας που πέρασε αλλαγή αντί του Στάμεντις και ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια προετοιμασίας, δηλαδή.

Ήταν πιο ουσιαστικός και χρήσιμος, βρίσκοντας χώρους και συμπαραστάτες στην ποδοσφαιρική λογική του και έτσι οι… πόντοι του διπλασιάζονται, δημιουργώντας ένας πολύ ευχάριστο προβληματισμό για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που όπως φαίνεται πρέπει να του έχει αδυναμία και να τον πιστεύει πολύ.

Διαβάστε επίσης