Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο Ναό του Θρύλου (video)

Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο Ναό του Θρύλου (video)
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024 - 10:17

Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Nottingham Forest στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Θρύλος τη σεζόν 2023-2024, αυτό του UEFA Europa Conference League κι εκείνο του UEFA Youth League!

Αρχικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, μαζί τους και οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς – Κριστιάν Καρεμπέ και παρακολούθησαν στα μάτριξ του γηπέδου βίντεο με τις εναπανάληπτες στιγμές στις δύο διοργανώσεις.

Ακολούθως την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έκανε ο Πρόεδρος και διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τους Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, οι οποίοι κρατούσαν στα χέρια τους τις Ευρωκούπες!

Ο κόσμος τους υποδέχτηκε με συνθήματα και αποθέωσε τους θριαμβευτές της Ευρώπης. Ο κ. Μαρινάκης απευθυνόμενος στον κόσμο, ανέφερε:

«Φέραμε τα Κύπελλα εκεί που ανήκουν, στο Ναό μας, στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Από σήμερα ξεκινάμε για νέες περιπέτειες, με νέα όνειρα και με νέες προσδοκίες. Είμαστε όλοι μαζί, μία οικογένεια και πάμε για ακόμη μεγαλύτερα τρόπαια. Συγχαρητήρια στους προπονητές μας, στους ποδοσφαιριστές μας και στους Νέους μας και περιμένουμε ακόμη περισσότερα στη Βραζιλία, στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ευρωπαϊκή μας πορεία. Να είστε όλοι καλά».

Διαβάστε επίσης