Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άλλος Ολυμπιακός με Ζέλσον και Βέλντε!

Άλλος Ολυμπιακός με Ζέλσον και Βέλντε!
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024 - 09:38

Τα φιλικά προσφέρονται για συμπεράσματα και είναι για τους προπονητές λέει το κλισέ και σε αυτή την περίπτωση αυτό του Ολυμπιακού απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν το πιο χρήσιμο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αυτό γιατί η αγγλική ομάδα κατάφερε σε σημαντικό κομμάτι του αγώνα να αναδείξει αδυναμίες που δεν είχαν φανεί έως τώρα στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, σε αυτό παιχνίδι, αν θέλει να διακρίνει κάποιο ελπιδοφόρο στοιχείο για τους «ερυθρόλευκους» αυτό σχετίζεται με τα νέα εξαιρετικά δείγματα γραφής του Ζέλσον Μάρτινς, που προσέθεσε ένα ακόμη υπέροχο γκολ στο φετινό του καλοκαίρι, αλλά και του Κρίστοφερ Βέλντε που στα λίγα λεπτά της παρουσίας του επιβεβαίωσε ότι θα είναι... λίρα εκατό για τους Πειραιώτες.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη και στους δύο. Στον Ζέλσον λόγω του ότι ξέρει τις δυνατότητες του και έδειξε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Και στον Βέλντε, διότι μπήκε και ενθουσίασε κόσμο με το... καλημέρα σας!

Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, μάλιστα, το οποίο επιτεύχθηκε με τους δύο άσους ταυτόχρονα στο χορτάρι, ενδεχομένως να είναι μια στιγμή από τα προσεχώς, εκ των συνεργασιών τους. Σίγουρα με την ταυτόχρονη παρουσία τους στο χορτάρι, ενδέχεται να δούμε σπουδαία πράγματα, γιατί με μία μόλις κίνηση τους αλλάζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης