Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός ο Ζέλσον είναι από «άλλο πλανήτη»!

Αυτός ο Ζέλσον είναι από «άλλο πλανήτη»!
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 23:56

Ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι πρέπει να δουλέψει ορισμένα πράγματα στο ανασταλτικό κομμάτι, επιθετικά ήταν εξαιρετικός για ακόμα μία φορά. Μία ομάδα που «πετάει φωτιές» και μπορεί να γίνει απειλητική για τον αντίπαλο, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Βασικότερος εκφραστής της «αιχμής του δόρατος» είναι, μέχρι στιγμής, ο τρομερός Ζέλσον Μάρτινς, που πέτυχε ακόμα δύο γκολ, κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου, στα φιλικά, κάνοντας παράλληλα, και πολλά ακόμα πράγματα.

Ένας παίκτης που έδειξε, και με τους Άγγλους, ότι είναι γρήγορος, αεικίνητος και πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε αμυντικό. Επιπλέον, η συμβολή του είναι, σε μεγάλο βαθμό, και δημιουργική, αφού προσπαθεί να φτιάχνει φάσεις, πέραν από το να τις τελειώνει.

Ο Ζέλσον έχει μετατραπεί στον απόλυτο X-Factor του Θρύλου, λαμβάνοντας την ανταμοιβή του για την τρομερή δουλειά που έχει ρίξει, καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο επιθετικό παιχνίδι για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Παρ' όλα αυτά, δεν επαναπαύεται. Κάθε φορά είναι και καλύτερος, δηλώνοντας στον Μεντιλίμπαρ ότι είναι έτοιμος για μία αγωνιστική σεζόν... αξέχαστη!

Μακριά από την «κακοδαιμονία» και τους τραυματισμούς, έχοντας τεράστια «δίψα» για να φέρει επιτυχίες και τίτλους στον Ολυμπιακό, με την παρουσία του στο γήπεδο. Ο ίδιος ρίχνει όλο και περισσότερο σκληρή δουλειά, ενώ ο Βάσκος προπονητής του δείχνει τρομερή εμπιστοσύνη.

Αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, προκειμένου να πετύχει και να προσφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα στον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης