Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ έστειλαν το... μήνυμα τους για Ποντένσε!

Οι ΓΑΥΡΟΙ έστειλαν το... μήνυμα τους για Ποντένσε!
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 21:58

86 ημέρες ήταν πολλές, πάρα πολλές για κάθε Ολυμπιακό... Ο κόσμος του Θρύλου δεν γινόταν να χάσει την επιστροφή της αγαπημένης του ομάδας στο Ναό, δίνοντας έτσι δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν ξανά μοναδική ατμόσφαιρα στο Ναό, η τελευταία είχε σημειωθεί πριν από 86 ημέρες κόντρα στην ΑΕΚ για τα play-offs του ελληνικού πρωταθλήματος, δείχνοντας την τεράστια στήριξή τους στον Θρύλο.

Μάλιστα, οι ΓΑΥΡΟΙ προς το τέλος του πρώτου μέρους τραγούδησαν το όνομα του Ντάνιελ Ποντένσε και απαίτησαν από τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη να τον κάνουν και πάλι δικό τους.

Ο Ποντένσε γουστάρει τον Ολυμπιακό, είναι «δεμένος» μαζί του και με τους ΓΑΥΡΟΥΣ και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις για την πώλησή του από την αγγλική ομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο «Superman» έχει ήδη αγοράσει σπίτι στη Γλυφάδα και έχει «φωνάξει» και με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία του για παραμονή στον -αγαπημένο του- Θρύλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ποντένσε, με μεταγραφή από τη Γουλβς και «τρέχουν» να τελειώσουν το θέμα, το συντομότερο, μεγάλη επιθυμία και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης