Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To μεγαλείο σου μοναδικό! Χαμός στην γιορτή στο Ναό με τις Ευρωκούπες! (videos)

To μεγαλείο σου μοναδικό! Χαμός στην γιορτή στο Ναό με τις Ευρωκούπες! (videos)
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 21:10

Πρόβα τζενέραλε στο Ναό με «άρωμα» ευρωπαϊκών! Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η βραδιά ήταν μαγική!

Πιο συγκεκριμένα, στο μεγάλο και σπουδαίο φιλικό των δύο ομάδων στο Ναό, οι ΓΑΥΡΟΙ «γεύτηκαν» την λάμψη των τροπαίων που κατέκτησαν οι δύο σπουδαίες ομάδες του Ολυμπιακού

Μετά από ένα tour σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι Ευρωκούπες των μεγάλων και των μικρών του Θρύλου βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου ο κόσμος να τα δει από κοντά και να υποδεχθεί τα πρώτα ευρωπαϊκά ελληνικής ομάδας στην ιστορία.

Όπως ήταν λογικό, η παρουσία των δύο ευρωπαϊκών του Θρύλου στον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού γηπέδου προκάλεσε πανζουρλισμό από τον κόσμο αποθεώνοντας τους παίκτες και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μία ομιλία, λέγοντας πως αυτές οι επιτυχίες είναι μόνο η αρχή, ενώ ακούστηκαν συνθήματα για την αξέχαστη βράδια της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena, όπου η αρμάδα του «Μέντι» κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης