Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντένσε: Δεν τον συγκινούν τα πετροδόλορα και θέλει μόνο Θρύλο

Ποντένσε: Δεν τον συγκινούν τα πετροδόλορα και θέλει μόνο Θρύλο
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 18:32

Η επόμενη μέρα για τον Ντάνιελ Ποντένσε δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά ο Ολυμπιακός παραμένει πάντα η πρώτη επιλογή του Πορτογάλου εξτρέμ, παρά τα… κόλπακια από πλευράς των Άγγλων. Από τα ρεπορτάζ της Γούλβς, έρχονται στο «φως» διαρκώς νέα σενάρια, που προσπαθούν να… αλλάζουν το τοπίο και πριν από μερικά 24ωρα υπήρξε το ρεπορτάζ που τόνιζε πως με κάτω από 10 εκατ. ευρώ, δε θα αποχωρήσει από το «Μολινό». Αυτή τη φορά, αναφέρεται πως ο παίκτης θα ενδιαφερόταν για μία πιθανή μετακίνηση σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, τονίζοντας μάλιστα πως η Αλ Ετιφάκ έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 28χρονο εξτρέμ, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ομάδα που είχε απορρίψει πέρυσι, με «τρελά» λεφτά να βγαίνουν από τις τσέπες των Αράβων, αλλά να μη συγκινούν τον βραχύσωμο ακραίο επιθετικό. Παράλληλα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επαφή, ούτε έχει καταθέσει κάποια πρόταση προς την Γουλβς.

Τα δεδομένα είναι γνωστά, με τον Ποντένσε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι και να κάνει ακόμα πιο ατσάλινα, τα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού. Άλλωστε, ήδη οι Ζέλσον Μαρτίνς και Κρίστοφερ Βέλντε, είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στην προετοιμασία.

Διαβάστε επίσης