Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή η επιστροφή στο «σπίτι» θα είναι διαφορετική για κάθε οπαδό του Ολυμπιακού! (photo)

Αυτή η επιστροφή στο «σπίτι» θα είναι διαφορετική για κάθε οπαδό του Ολυμπιακού! (photo)
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 16:12

Εδώ και μερικούς μήνες, οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η οποία γίνεται, επιτέλους, πραγματικότητα.

Το βράδυ της Πέμπτης (8/8, 21:00), το Φαληρικό στάδιο υποδέχεται τον Θρύλο, μαζί με τα δύο ευρωπαϊκά του τρόπαια. Και ο κόσμος θα είναι και αυτός εκεί, προκειμένου να κάνει ακόμα πιο όμορφη αυτή τη γιορτή, στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η αυτοπεποίθηση βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, ειδικά μετά τα όσα έχουμε δει σε Ολλανδία και Ιταλία. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «χτίζει» τον Ολυμπιακό του... αύριο, με υπομονή και πειθαρχεία, έχοντας όλους τους παίκτες του σε εξαιρετική κατάσταση.

Άπαντες είναι «διψασμένοι» για νέες επιτυχίες και ελπίζουν ότι η «πρόβα τζενεράλε» θα ανταμείψει τόσο τους ίδιους, όσο και τους ΓΑΥΡΟΥΣ που θα βρεθούν στο γήπεδο. Μία πραγματική γιορτή αναμένεται να στηθεί στο Φάληρο, αφού το αποψινό ματς είναι ξεχωριστό για πολλούς λόγους.

Το πρώτο παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Conference League, και το πρώτο της νέας εποχής του Θρύλου, μέσα στον Ναό του. Κάτι θα έχει αλλάξει και η ατμόσφαιρα θα φαντάζει λίγο διαφορετική. Λογικό άλλωστε.

Πλέον, οι φίλοι του Ολυμπιακού πάνε στο γήπεδο προκειμένου να δούνε τους κυπελλούχους Ευρώπης. Σίγουρα πολύ διαφορετικό συναίσθημα. Όμως ένα πράγμα παραμένει ίδιο.

Το αίσθημα της επιστροφής στο σπίτι. Η ανυπομονησία, προκειμένου να βρεθούν άπαντες ξανά στο «κάστρο» του Ολυμπιακού. Και το βράδυ της Πέμπτης θα είναι ξεχωριστό, για αυτόν κυρίως τον λόγο.

Την ίδια ανυπομονησία έχει και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όπως φαίνεται και στο post που ανέβασε στα social media:

Διαβάστε επίσης