Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα από τα γήπεδα της Ευρώπης (video)

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα από τα γήπεδα της Ευρώπης (video)
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 15:50

Η Μπόντο Γκλίμτ νίκησε 1-0 τη Γιαγκελόνια για τα προκριματικά του Champions League σε ένα ζευγάρι που ο αποκλεισμένος θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού αν οι πράσινοι δεν προκριθούν επί του Άγιαξ. Ο ΑΠΟΕΛ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ηττήθηκε 2-0 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα με 2-0 από την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Κύπριοι με τους οποίους αγωνίστηκε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπαίνοντας στο ματς στο 75′, προηγήθηκαν με γκολ του Πέτροβιτς στο 71′ το οποίο επικυρώθηκε με την χρήση του VAR λίγα λεπτά μετά.

Οι Σλοβάκοι πήραν καθαρό προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο γκολ του Μακ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων βάζοντας δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ ενόψει της ρεβάνς.

Στην Πολωνία, η Γιαγκελόνια ηττήθηκε από την Μπόντο Γκλιμτ με 1-0 με το αυτογκολ του Ντιέγκουζ στο 58′.

Οι Νορβηγοί θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη καλύτερο σκορ καθώς κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Το ζευγάρι αυτό έχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ο ηττημένος θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League εφόσον οι πράσινοι μπορέσουν να αποκλείσουν τον Άγιαξ.

Το πιο παραγωγικό ματς των χθεσινών προκριματικών του Champions League έγινε στην Πράγα, όπου η Σλάβια επικράτησε 3-1 της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Οι Τσέχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και με δύο ματς του Χορί, αρχικά στο 19 και στην συνέχεια στο 41ο λεπτό ενώ στο 57 ο Ντόρλει έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο προβάδισμα με το 3-0.

Στο 73′ το αυτογκόλ του Μπούζεκ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με τους Βέλγους να τελειώνουν με 10 πάικτες μετά την αποβολή του Φουσεινί στο 85′.

Διαβάστε επίσης