Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση για Τσικίνιο από Ζοάο Νέβες!

Αποθέωση για Τσικίνιο από Ζοάο Νέβες!
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 14:48

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε κι επίσημα την Δευτέρα, ο Ζοάο Νέβες. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου Πορτογάλου διεθνούς μέσου από την Μπενφίκα αντί 60 εκατομμυρίων, ενώ προβλέπονται και μπόνους 10 εκατομμυρίων.

Ο Νέβες, πριν αποχωρήσει από τους «Αετούς της Λισαβόνας», μετά από 75 αναμετρήσεις με την πρώτη ομάδα και αρκετές ακόμα με τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα των Πορτογάλων – και ενώ είναι εννέα φορές διεθνής με την… παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο- παραχώρησε μια συνέντευξη. Σε κάποια στιγμή, ο 19χρονος χαφ, ρωτήθηκε για τους ποδοσφαιριστές που τον εντυπωσίασαν περισσότερο, κατά την παρουσία του στο σύλλογο. Και υπογράμμισε μεταξύ άλλων, πως μπορεί ο Άνχελ Ντι Μαρία, που αποσύρθηκε από την Εθνική Αργεντινής μετά από την ολοκλήρωση του Κόπα Αμέρικα- να ήταν το μεγαλύτερο όνομα με το οποίο συνυπήρξε σε αποδυτήρια, αλλά τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής που τον εξέπληξε περισσότερο, ήταν ο Τσικίνιο!

«Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι ένας παίκτης που με εντυπωσιάζει πολύ με θετικό τρόπο, το αριστερό του πόδι είναι «μαγικό», όλοι το γνωρίζουν αυτό. Η προπόνηση μαζί του, και το να βλέπεις την ηρεμία και την ακρίβεια που έχει με αυτό το πόδι, είναι κάτι το ασυνήθιστο» ξεκίνησε αναφέροντας το «αστέρι», ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε τον ποδοσφαιριστή, που τον εξέπληξε περισσότερο. Και αυτός είναι ο μέσος του Ολυμπιακού, Τσικίνιο!

«Ο Τσικίνιο. Λόγω της επαγγελματικής συμπεριφορά του, του τρόπου που δουλεύει και της ποιότητάς του», είπε ο Νέβες. Οι δύο παίκτες έχουν «μοιραστεί» το γήπεδο σε 29 αγώνες και 577 λεπτά.

Διαβάστε επίσης