Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το προφίλ της Νότιγχαμ Φόρεστ

Το προφίλ της Νότιγχαμ Φόρεστ
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 13:24

Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό δίνει ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην «πρόβα τζενεράλε» των δύο ομάδων, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο την περασμένη σεζόν κέρδισε τη «μάχη» για την παραμονή της στην Premier League, τερματίζοντας 17η, με 32 βαθμούς. Φέτος φιλοδοξεί να έχει μία καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της στις 17 Αυγούστου, με αντίπαλο την Μπόρνμουθ, εντός έδρας.'

Στους προηγούμενους φιλικούς αγώνες κατέγραψε 2 νίκες (3-0 επί της Τσέστερφιλντ και 2-1 επί της Μίλγουολ), ισάριθμες ισοπαλίες (1-1 με Σαουθάμπτον και 0-0 με Βιγιαρεάλ), καθώς και μία ήττα από την Έλτσε, με 0-1, δείχνοντας γενικά καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αφίξεις στον αγγλικό σύλλογο ήταν αρκετά δυνατές. Έλιοτ Άντερσον από τη Νιουκάστλ, Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνακ και Ζότα Σίλβα από τη Γκιμαράες ήταν οι τρεις κινήσεις που, χωρίς αμφιβολία, ξεχώρισαν. Στον αντίποδα, οι αποχωρήσεις των Νιακατέ και Μανγκαλά για τη Λυών ήταν σημαντικές, με την μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Νιουκάστλ να αποτελεί το μεγαλύτερο «πλήγμα».

Αναλυτικά το ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ:

*Φωτογραφία: Eurosport

Διαβάστε επίσης