Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έτοιμος για την «πρόβα τζενεράλε» μπροστά στον κόσμο του ο Ολυμπιακός!

Έτοιμος για την «πρόβα τζενεράλε» μπροστά στον κόσμο του ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 00:10

Η ώρα έφτασε! Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «σπίτι» του, μετά από δύο, σχεδόν, μήνες, έτοιμος να απογειωθεί με στόχο νέες επιτυχίες. Αντίπαλός του η Νότιγχαμ Φόρεστ, το βράδυ της Πέμπτης (8/8, 21:00), ομάδα από την Premier League.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ένα από τα πιο δυνατά φιλικά τεστ, μέσα στο καλοκαίρι, και σίγουρα το πιο κρίσιμο, αναφορικά με τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε από αυτό. Για πρώτη φορά στο Ναό, για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του, επί της ουσίας.

Ο Ολυμπιακός της επόμενης ημέρας κάνει επίσημα «αποκαλυπτήρια», απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Σε ένα ματς που θα είναι «γιορτή» από κάθε άποψη. Βασικότερος λόγος, η υποδοχή των ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά από την περιήγησή τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πέραν αυτών, ωστόσο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να βγάλουν στο χορτάρι όσα μας έδειξαν, τόσο στο Σίνταμ της Ολλανδίας, όσο και στο Ριέτι της Ιταλίας. Πάθος, διαρκή πίεση και άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο. Με παίκτες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει σχεδόν όλοι στην προετοιμασία και διαθέτουν τη «δίψα» να πετύχουν ακόμα περισσότερα με τα «ερυθρόλευκα», μετά τη μαγική περυσινή σεζόν.

Έχοντας «βασανίσει» ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Ρόμα, ο Ολυμπιακός μας προδιαθέτει για μία ακόμα τρομερή εμφάνιση και έτι μεγαλύτερη βελτίωση, κόντρα σε έναν σύλλογο με τρομερό σύνολο. Το «γλυκό» δένει, σιγά-σιγά, και ο Θρύλος θέλει να το αποδείξει αυτό, με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Ουσιαστικά, κάνει την αρχή της... επόμενης ημέρας, αφού, πια, ξεκινούν τα πιο δύσκολα. Όμως, το σύνολο του «Μέντι» είναι πανέτοιμο. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, μια και οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται φέτος στο Europa League, ως κάτοχοι του Conference.

Η υποχρέωση μεγάλη, η πίστη και η αισιοδοξία ακόμα μεγαλύτερη. Όχι μόνο για καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, με τη συμπλήρωση 100 χρόνων του συλλόγου. Κάτι που αυξάνει το κίνητρο, ακόμα και για το επερχόμενο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Από εκεί θα γίνει το πρώτο βήμα, για την κατάκτηση νέων κορυφών! Ο Ολυμπιακός μας έδωσε ένα πρώτο ψήγμα του τι μπορεί να καταφέρει, τη φετινή σεζόν, όμως το διάστημα που ακολουθεί είναι η... αρχή της επόμενης ημέρας για τον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης