Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Νούνο Εσπίριτο Σάντο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Οι σκέψεις του Νούνο Εσπίριτο Σάντο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024 - 23:06

Το φιλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποτελεί σημαντικό τεστ για τον Ολυμπιακό και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εν όψει της διαμόρφωσης του gameplay της ομάδας, για την ερχόμενη σεζόν.

Όμως δεν είναι δυνατό τεστ μονάχα για τον Θρύλο, αφού και η Νότιγχαμ Φόρεστ κάνουν τις τελευταίες τους δοκιμές. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η πρώτη αγωνιστική της Premier League είναι «προ των πυλών» για την επερχόμενη αντίπαλο των Πειραιωτών, που αντιμετωπίζει την Μπόρνμουθ.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο προσανατολίζεται προς ένα 4-2-3-1, όπως όλα δείχνουν. Σε αυτή την πιθανή ενδεκάδα, για το ματς με τον Ολυμπιακό. ο Κάρλος Μιγκέλ ξεκινά στα γκολποστ, με τους Νέκο Γουίλιαμς και Χάρι Τοφόλο να βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, με δίδυμο στα στόπερ τους Μπολί και Ομομπαμπιντέλε.

Νικολάς Ντομίνγκεζ και Γέιτς θα βρίσκονται μπροστά τους, ενώ στα δύο «φτερά» θα παίξουν, όπως όλα δείχνουν, Ελάνγκα και Χάντσον-Οντόι. Ο Άντερσον θα βρίσκεται, ουσιαστικά, σε ρόλο «δεκαριού» πίσω από τον Αβονίγι, που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος στην επίθεση.

Αυτή δεν είναι η τελική 11άδα, αλλά αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παραταχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μία πολύ δυνατή ομάδα, κατάλληλη για την «πρόβα τζενεράλε» του Ολυμπιακού.

*Φωτογραφία: Yahoo Sports

Διαβάστε επίσης