Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» για τις ευρωκούπες του Θρύλου και στην Άμφισσα! (photos)

«Τρέλα» για τις ευρωκούπες του Θρύλου και στην Άμφισσα! (photos)
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024 - 22:21

Όλοι περιμένουν πως και πως να δουν τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το βράδυ της Πέμπτης (8/8, 21:00), στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πριν επιστρέψουν όμως στο «σπίτι», οι δύο ευρωκούπες έκαναν ακόμα μία στάση, ανά την Ελλάδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην Άμφισσα έγινε χαμός για τα δύο κύπελλα, με το σκηνικό να είναι εκπληκτικό και, ταυτόχρονα, γνώριμο. Το κόκκινο και το λευκό «σκέπασαν» την πόλη, ενώ τα τραγούδια των οπαδών του Θρύλου έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο μαγική.

Ταυτόχρονα, αμέτρητες ήταν οι φωτογραφίες με τα δύο τρόπαια, με τον κόσμο να κάνει «ουρά» για να απαναθατίσει το επιστέγασμα του ευρωπαϊκού μεγαλείου του Ολυμπιακού. Ακόμα μία απόδειξη ότι το παρών που έδωσαν οι φίλοι της ομάδας στην Άμφισσα ήταν «βροντερό».

Με τη δύση του ηλίου, τα βεγγαλικά «σκέπασαν» τον ουρανό της πόλης, ενώ τα καπνογόνα έκαναν ακόμα πιο φανταστική την ατμόσφαιρα.

Πλέον, η επιστροφή του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» συνεπάγεται και την επιστροφή των δύο ευρωπαϊκών κυπέλλων του συλλόγου. Όλοι αναμένουν, λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης (8/8) για να πάνε στο Φαληρικό γήπεδο και να αποθεώσουν το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Θρύλου!

Προς το παρόν, όμως, πάρτε μία γεύση από την «ερυθρόλευκη» επίσκεψη στην Άμφισσα:

Διαβάστε επίσης