Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιτό: «Στόχος να δούμε τους νέους ποδοσφαιριστές να προοδεύουν και να εξελίσσονται»

Πιτό: «Στόχος να δούμε τους νέους ποδοσφαιριστές να προοδεύουν και να εξελίσσονται»
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024 - 20:54

Μιλώντας σε συνέντευξη του για τους στόχους του ως προπονητής σε χαμηλότερα ηλικιακά τμήματα, ο νέος προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, Ρομέν Πιτό, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Αυτός είναι ο στόχος της δουλειάς μας. Ο κοινός στόχος είναι να δούμε αυτούς τους νέους να προοδεύουν και να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Στο χέρι μας είναι να τους δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εργαλεία για να εκφραστούν όσο το δυνατόν καλύτερα, εξαρτάται από αυτούς να παίξουν».

Για τη θέση «6» που αγωνιζόταν, έλεγε: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι αθλητικός σε αυτή τη θέση και πάνω από όλα να έχεις αγωνιστική ευφυΐα!»

Στην τελευταία του συνέντευξη ο Γάλλος τεχνικός, είχε πει: «Το συμβόλαιό μου στη Μονπελιέ μόλις έληξε μετά από 14 χρόνια στον σύλλογο. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η επιλογή που ήθελα να κάνω. Έχω τη φιλοδοξία να βρω ένα νέο έργο, θέλω να επιστρέψω και να το γευτώ ξανά. Επιπλέον, είχα δύο συνεντεύξεις με επαγγελματικούς συλλόγους μέσω βίντεο. Σε αμφισβητούν, θέλουν να μάθουν λίγο περισσότερα για σένα, τις ιδέες σου. Αμέσως μετά την απόλυση, περνάμε όλα τα συναισθήματα. Μετά κυριεύει το πάθος, είναι κάτι που το είχα ωριμάσει μετά την καριέρα μου, πέρασα όλα τα διπλώματα για να φτάσω εκεί».

Διαβάστε επίσης