Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βένγκα, Βένγκα»: Επική ήττα για την ΑΕΚ από την Αρμένικη Νόα! (video)

«Βένγκα, Βένγκα»: Επική ήττα για την ΑΕΚ από την Αρμένικη Νόα! (video)
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 21:14

Για τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του Conference League, μέσα στο «σπίτι» τους έλεγαν και προσπαθούσαν να τη μειώσουν. Και αυτοί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα προκριματικά.

Η ΑΕΚ κατάφερε και ηττήθηκε από τη Νόα της Αρμενίας, στο πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με 3-1. Μία ομάδα η οποία, κατά πολλούς, θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα από αυτόν τον τρομερό Ολυμπιακό, κατάφερε όχι μόνο να χάσει το προβάδισμα, που πήρε νωρίς στο παιχνίδι, αλλά και να δεχθεί τρία τέρματα.

Με τον Λιβάι Γκαρσία να έχει ανοίξει το σκορ, στο 22ο λεπτό, η απάντηση ήρθε στο 34' από τον Πίνσον. Στο 67ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της ομάδας από την Αρμενία, Τσαντσάρεβιτς, κατάφερε να σκοράρει από τη μία εστία στην... άλλη, αναγκάζοντας τον Στρακόσια σε αξέχαστη γκάφα. Με τον Γκρεγκόριο, στο 90+8 ολοκληρώθηκε η «παράσταση» της Νόα, απέναντι στην ΑΕΚ.

Άραγε, η θέση του Ματίας Αλμέιδα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο είναι δεδομένη; Γιατί εμάς κάτι μας λέει ότι δεν είναι. Ειδικά μετά τα όσα έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες.

«Βένγκα, Βένγκα», λοιπόν. Οι... μεταγραφές φαίνεται ότι τόπο δεν πιάνουν και το «Μένουμε Ελλάδα» θα γίνει σύντομα αγαπημένο «κιτρινόμαυρο» σλόγκαν.

Διαβάστε επίσης