Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δουλεύει σκληρά και είναι έτοιμος να ανταμειφθεί ο Ορτέγκα! (photo)

Δουλεύει σκληρά και είναι έτοιμος να ανταμειφθεί ο Ορτέγκα! (photo)
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 18:21

Πολλοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους στην προετοιμασία, μέχρι στιγμής. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταφέρει να περάσει τη νοοτροπία του στους παίκτες στον απόλυτο βαθμό, βλέποντας άπαντες να ξεχωρίζουν, αλλά κυρίως να προοδεύουν.

Ένας εξ αυτών και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντινός αποτέλεσε πέρυσι τον βασικό «πυλώνα» στο αριστερό άκρο της άμυνας, καταγράφοντας 38 συμμετοχές και 4 ασίστ, συνολικά. Αποτέλεσε σημαντικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Conference League και τώρα ετοιμάζεται να δείξει ακόμη καλύτερα πράγματα.

Ήδη από την Ολλανδία κατάφερε να εμφανιστεί ακόμα πιο βελτιωμένος. Δραστήριος, με μπόλικη πίεση και συμβολή στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι, έδειξε μία εικόνα εξαιρετική, κάτι που συνεχίστηκε και κατά την παραμονή του Θρύλου στην Ιταλία.

Μέλος του «κορμού» που πέρυσι βοήθησε τον Θρύλο να φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, χωρίς όμως να επαναπαύεται, εν όψει της συνέχειας. Πάνω σε αυτή την επιτυχία «πατά» ο Ορτέγκα, προκειμένου να γίνει καλύτερος και τα αποτελέσματα, έως τώρα, είναι άκρως ικανοποιητικά.

Ο Αργεντινός έχει όλα τα χαρακτηριστικά προκειμένου να λάμψει, στο αριστερό άκρο της άμυνας, θέλοντας να κάνει ακόμα ένα step-up και να αποτελέσει εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού της επόμενης ημέρας.

Με αφορμή και τα 100 χρόνια του συλλόγου, η «δίψα» όλων για επιτυχίες είναι τεράστια και η δουλειά συνεχίζεται. Όπως, άλλωστε, δηλώνει και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έκει όπου πρωταγωνιστής είναι ο Ορτέγκα και το βλέμμα του τα λέει... όλα!

Παρακάτω και η σχετική ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης