Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο ατάραχος Μεντιλίμπαρ και το μάθημα του στον Μπακούλα! (video)

Ο ατάραχος Μεντιλίμπαρ και το μάθημα του στον Μπακούλα! (video)
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 09:35
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πειστικότατη ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού, στο φιλικό με την Ρόμα, η οποία ολοκληρώθηκε με 1-1, με έναν εκ των 5 ταλαντούχων παιδιών των Πρωταθλητών Ευρώπης της Κ19 να «κλέβει» την παράσταση.

O λόγος για τον Θεοφάνη Μπακούλα, το παιδί που είχε κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλάει χάρη στο απίθανο ψαλιδάκι που είχε σκοράρει στον τελικό του UEFA Youth League απέναντι στην Μίλαν (23/04, 3-0) έκανε να παραμιλάει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και τους συνεργάτες του με αυτά που έκανε απέναντι στους «Τζιαλορόσι».

Ο 19χρονος ταλαντούχος χαφ αγωνίστηκε για 88 λεπτά και ήταν από τους διακριθέντες των «ερυθρολεύκων», κυριαρχόντας στον χώρο του κέντρου. Κοίταξε στα μάτια τους ποιοτικούς μέσους των Ιταλών και βγήκε νικητής σε αρκετές μάχες, έτρεξε πολύ, καλύβοντας τα όπια κενά των συμπαικτών του και λίγο έλειψε να πετύχει και εκείνος το παρθενικό του τέρμα, μετά τους Κουτσίδη και Παπακανέλλο, αλλά ο Σβίλαρ μπλόκαρε το σουτ του.

Ο Μεντιλίμπαρ ήταν φανερά ικανοποιημένος από την απόδοση του, αλλά και την μέχρι στιγμής παρουσία του στην προετοιμασία του Θρύλου, όπου όταν βγήκε ως αναγκαστική αλλαγή προληπτικά, δεν δίστασε να τον συγχαρεί. Ωστόσο, ο «Μέντι» παρότι του έδωσε το χέρι, έδειξε ατάραχος οδηγίες και παρατηρήσεις προς το πρόσωπο του νεαρού χαφ, δείχνοντας τη φιλοσοφία του που δεν παρασύρεται από τα συναισθήματα μου.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Διαβάστε επίσης